dijous, 27 d’octubre del 2011

Innauguració de l'Art al Suís. Parlament de l'Erika Magem


La Maite Batalla posa en marxa Art al Suís un espai pensat per la divulgació del món de l’art a la nostra ciutat.

En el marc incomparable d’una joia com és l’Hotel Suís podrem trobar un munt d’activitats que al llarg de l’any la Maite anirà organitzant pensades per totes aquelles persones sensibles a la cultura de l’art. Art al Suís es convertirà en un punt de trobada indispensable.

Es convidaran artistes per poder-los conèixer personalment, perquè ens expliquin com funciona el seu procés creatiu i ens puguin mostrar la seva obra. És una forma innovadora per la ciutat de poder apropar els creadors al públic.

Vull felicitar a la Maite per aquesta iniciativa que considero molt interessant i enriquidora per a la nostra ciutat, perquè tots sabem que no és fàcil engegar un projecte d’aquestes característiques i ella ho ha fet, per tant li hem de fer costat.

Ara us presento la Mariona Millà, una creadora amb una extensa i renovadora trajectòria, explora des de fa més de trenta cinc anys en el camp de les arts plàstiques i en la divulgació de l’Art.

La Mariona ha fet múltiples exposicions a diferents indrets d’Europa i té obra estesa per Estats Units i el Japó.

Treballa amb novedoses tècniques en el camp de la pintura, la pintura mural i l’escultura, l’escenografia teatral i utillatge cinematogràfic; també en el camp editorial, ha treballat i segueix en creixement les seves intervencions en la il·lustració. Tot plegat demostra la originalitat de la seva estètica entroncada entre una nova figuració i un nou expressionisme europeu però amb ànima del tot mediterrània.

Aquesta artista és la primera convidada a Art al Suís i està aquí entre nosaltres. Us deixo amb la Mariona Millà.
 
Molta sort Maite!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada