dijous, 20 de juny del 2013

Festa “ars musicalis”

Els protagonistes amb l'equip gestor
Que la música és un art no el discuteix ningú. També és un art conèixer la història de la música i tenir la sensibilitat necessària per a col·locar-li una melodia a una situació emocional que li encaixi com un vestit a mida.

La professionalitat de la parella formada per el Pere i l’Adam s’ha posat de manifest en aquesta sessió, en la que el primer, en una precisa elocució, ha fet un repàs històric de la música dels anys 60, 70 i 80; i el segon ha guarnit la dissertació del seu company “punxant” vinils de l’època que formen part de la seva nodrida i amplia col·lecció. La barra va estar molt ben assortida i gestionada per les noies voluntàries Marga i Núria Fernàndez i Adela Meranges, així com tot el referent al so, a càrrec del professional Lluis Oriach, que va equipar la sala acústica i visualment per a donar-li un cer caire de disco-mòbil.

Les noies de la barra
Bona part del públic assistent no es va limitar a escoltar i es va aprofitar l’espai obert de la sala, decorada amb fundes de discos “ad hoc”, per a improvisar una discreta pista de ball, en la que els més moguts van dedicar-se a fer contorsions al ritme de la música amb la que l’Adam els provocava.


 Ha estat una cloenda divertida d’aquest cicle d’Artistes convidats al Suís, en el que s’ha fet un periple per diferents disciplines de l’Art, com ara la literatura, el cinema d’animació, la fotografia i la música. L’equip de gestió de l’Art al Suís us agraïm la vostra participació, que ens encoratja a cercar nous reptes amb qualitat suficient per a que siguin del vostre interès en properes edicions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada