dilluns, 10 de juny del 2013

Artistes convidats al Suís. Pere Massagué i Adam Navarrete, dijous 20/6/2013 a les 20 hores.

El proper dijous 20 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc la darrera intervenció del cicle d’Artistes convidats al Suís d’aquest curs i volem celebrar-ho.

La música, com a element conductor d’aquesta darrera sessió del cicle d’Artistes convidats al Suís, aportarà el caire alegre i festiu de la cloenda d’aquesta reeixida temporada, rememorant els “guateques” que es feien en aquells temps. Serà una trobada molt especial en la que ens ho passarem molt bé.  

La sessió anirà a càrrec de Pere Massagué i Adam Navarrete amb el títol “Revival musical, un tomb dels 60’s als 80’s”,  en la que es dissertarà sobre la influencia de la música en les nostres vides.

El Pere Massagué ha estat creador de mítics programes musicals, com ara Xocolata Express, Trip&Rock i Ricardo Sinfonola a Radio  Sabadell.

L’Adam Navarrete va iniciar-se organitzant “guateques” per a, posteriorment, especialitzar-se com a disk-jokey a les millors discoteques d’aquells anys a Sabadell, com ara Concor (que va inaugurar), Coixí, Caf Hierro i Bàsic; i a la Costa Brava Holliwood a Lloret de mar i Macintosh a Port de la Selva. Va coincidir amb el Pere Massagué en el programa radiofònic Trip & Rock.

Comptarem amb la col·laboració de Lluís Oriach com a tècnic de so.

Hi haurà servei de begudes a càrrec de Tato Ruiz, del restaurant “Al tanto que va de canto”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada