dijous, 13 de desembre del 2012

Inauguració de l’exposició col•lectiva d’Artistes convidats al Suís (cicle 2011-2012).El restaurant Brisac ha engalanat les seves parets amb obres de pintors consagrats. Tots els vuit participants en el cicle d’Artistes convidats al Suís del cicle 2011-2012 exposen una magnifica obra en el menjador principal del acreditat restaurant. Paisatges, retrats, simbolisme, expressionisme, realisme, ... El menú que penja de les parets del local és tant apetitós com el que s’ofereix a la seva carta, conformant un marc inigualable per a combinar el gust del paladar amb el gust de l’ànima, que és per on entra l’Art en els esperits sensibles.

L’acte central, en la nit de la inauguració, va estar encetat amb un parlament de la Maite Batalla, creadora i directora de l’Art al Suís, donant la benvinguda a tots els assistents i cedint la paraula a una entusiasmada Elisabet Carnicé que, fent gala d’un dinamisme excepcional i d’una bona preparació del tema, va enardir els convidats contagiant el seu enfervoriment. Finalment, com a portaveu dels artistes presents, el Jordi Roca va agrair la iniciativa de la Maite Batalla, en la concepció del projecte de l’Art al Suís, i es va estendre  en una interessant dissertació sobre Art, inspiració i treball.


Posteriorment, els artistes presents amb els seus acompanyants i els organitzadors, es van reunir en un sopar de germanor en el que van tastar les delícies que surten de la cuina del Brisac.

Properament es reprendran les activitats de l’Art al Suís, amb la participació d’artistes de diverses disciplines que aportaran el seu punt de vista sobre aquest concepte tan inconcret que és l’Art. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada