dimarts, 31 de juliol del 2012

Megarón, mascota del projecte Art al Suís


Megarón és una simbiosi de Pegaso i Unicorni

El projecte d’Art al Suís es va gestar acompanyat de Megarón, casualitats i misteris del destí van fer que naixessin junts, aportant al projecte una il·lusió i força creativa, inspirada a la vegada per energies que es van trobar en el moment just per a que s’unissin persones de gran sensibilitat, passió i amor per l’art i amb una qualitat poc comú: generositat d’esperit. Juntes fan possible aquest meravellós projecte d’Art al Suís.

Els astres són propicis amb Pegaso i les energies creadores i constructives estan creixent plegades. Des de que es va iniciar en l’any 2010 tots els éssers que s’han acostat al projecte tenen aquestes qualitats, ganes de créixer des del coneixement i de trobar energies positives que siguin motiu de coneixement i inspiració, per a ells i els altres.

 L’ésser humà ho necessita. Inspirem-nos uns al altres per a que sorgeixi del nostres interior tot el cabdal d’energia i de creativitat que tenim.

Megarón és tot un símbol positiu dins del projecte. És un cavall inspirat per la mitologia i la simbologia de Pegaso i Unicorni, simbiosi meravellosa de qualitats, enriquides per les seves històries carregades d’elements tan adequats per al projecte, elements què, per part de Pegaso, són l’aire que tot ho remou amb les seves ales, de terra que germina i dóna estabilitat i aigua que és vida i emotivitat.

Pegaso colpejà la terra i d’ella va fer brollar l’aigua de la font de la inspiració poètica tan unida a l’art i a la creativitat, d’energia pura com el llamp i el tro. Pegaso i Unicorni estan plens de les qualitats del cavall: força, puresa, bellesa, lleialtat, noblesa i intel·ligència comparable a la de l’ésser humà; però allunyant-se de totes les misèries i de la part negativa, com ara: enveges, gelosies i prejudicis. Unicorni és un símbol misteriós, màgic, espiritual i protector; que té una especial resistència a la màgia i a la maldat, motiu pel qual només pot ser muntat per persones de cor pur, sent tant lleial que les protegirà amb la seva pròpia vida. Megarón és la simbiosi d’aquests dos éssers plens d’atributs que són font inesgotable d’inspiració per a remoure la nostra ànima d’emocions i ser mascota i bandera el projecte.

Maite Batalla. 

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada