dijous, 31 de maig del 2012

Artistes convidats al Suís. Werens Ramon Puig, dijous 14/6/2012 a les 20 hores.


 De la seva pàgina web www.werens.com:

El creador Ramon Puig (1967, Barcelona), a.k.a Werens, duu més de 23 anys actiu en l’àmbit nacional i internacional gràcies a la seve immersió en el món de l’Art Urbà. Al llart d’aquesta trajectòria ha desenvolupat àmpliament el graffiti, encara que invitablement se l’hagi relacionat també amb la pintura mural. Paral·lelament ha treballat altres campo com la il·lustració, el disseny gràfic i les projeccions audiovisuals.

Segons Werens, pintar graffiti és la millor manera d’acostar l’art a tots, de col·laborar fent del món un lloc mes agradable, intentant contrarestar l’absurd pensament dels quals prefereixen les ciutats grises, buides i sense vida.

Intgroduir el graffiti a les galeries dóna un nou ventalla de possibilitats a l’art contemporani, enriquint-lo amb un nou llenguatge i una nova visió del món actual. Avui dia es pot trobar a galeries d’art d’Europa els nous treballs de Werens; nova temàtica, nova tècnica i un nou concepte de presentació de les obres d’art d’un artista prescursor del street art. En les seves obres podem destacar la barreja de formes i teixidures que expressen ritmes frenètics, amb colors fluorescents il·luminats amb llum ultraviolada; tota una experiència visual, espectacular i sorprenent.

Les seves pintures avancen en paral·lel amb el projecte Impaktes Visuals, una geleria d’Art Urbà situada a Barcelona, amb un nivell artístic comparable a les capitals europees a la avanguarda de les noves tendències.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada